De loting voor fase 3 is verricht

4 oktober '19

De inschrijving voor de 41 woningen en 10 vrije kavels in Waterveld fase 3 is op 1 oktober gesloten. De loting is verricht door Notariskantoor Welkers & Wardenaar en alle kandidaten hebben inmiddels bericht ontvangen of zij een bouwnummer toegewezen hebben gekregen. Hoe ziet het verdere proces er nu uit?

De toewijzing

Er zijn meer inschrijvingen binnen gekomen dan dat er woningen en kavels zijn in deze fase en daarom is er geloot bij de notaris. Op de pagina Woning kopen is nog eens in te zien hoe het inschrijf- en verkoopproces verloopt. Alle kandidaten zijn per mail op de hoogte gebracht en in het Mijn eigen Huis account is ook nog eens de uitslag terug te zien. Alle gelukkigen die zijn ingeloot worden, persoonlijk door de makelaar uitgenodigd voor een verkoopgesprek.

Woning kopen

Wel ingeloot

Gefeliciteerd! Je hebt een woning of kavel toegewezen gekregen! De makelaar nodigt je uit voor een vrijblijvend verkoopgesprek. Tijdens dit gesprek ontvang je alle verkoopdocumentatie en neem je samen met de makelaar het verdere proces door. De woning of het kavel is een week voor jou gereserveerd. 

Niet ingeloot

Helaas, er waren meer kandidaten voor de door jou opgegeven bouwnummers. Je staat voor deze bouwnummers op de reservelijst. Als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe aan de hand van de lotingslijst van de notaris. Er zijn nog enkele bouwnummers niet gekozen, waarvoor je nog in aanmerking kunt komen. Heb je interesse in een van deze woningen of kavels? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Welke bouwnummers zijn nog vrij?

De actuele beschikbaarheid is te zien op de woningenpagina. Wist je dat in de woonconfigurator een filter zit, waarmee je direct ziet welke woningen of kavels beschikbaar zijn? Je ziet het plan in 3D en weet dus ook direct waar de woningen liggen. 

Naar de woonconfigurator
Meteen de mogelijkheden bespreken? Neem contact op
Welke woningen of kavels zijn nog vrij? Bekijk de actuele beschikbaarheid