Infoavond Waterveld in Slot Schagen

Fase 1 in Verkoop

10 oktober '18

De verkoop van de 37 woningen en 2 vrije kavels van de 1e fase van Waterveld is gestart. In het prachtige Slot Schagen was de opkomst voor de informatieavond groot. Er zijn heel wat verkoop flyers uitgedeeld en vragen beantwoord. Naast medewerkers van aannemer Ouwehand Bouw, VLIEG Makelaars en BPD Ontwikkeling waren ook medewerkers van de Rabobank aanwezig voor vragen over een eventuele financiering.  

Alle informatie online

De uitgereikte informatie is ook online beschikbaar. Op de website onder het woningaanbod kun je bij de bouwnummers de downloads terug vinden. Ook staat alle informatie opgeslagen onder de documenten in je Mijn Omgeving. In de loop van de volgende week hopen we de informatie nog uit te kunnen breiden met de Technische omschrijving en de meer- en minderwerk lijst. 

Online inschrijven

De inschrijving loopt tot maandag 22 oktober 17.00 uur en dient online te gebeuren. Dit kan via je Mijn Eigen Huis account. Nog geen account? Lees hier hoe je deze aan kunt maken. Na het sluiten van de inschrijfperiode zal de notaris een loting verrichten onder alle kandidaten. Woensdag 24 oktober na 17.00 kun je de uitslag van de loting zien in je Mijn Omgeving. 

  Ligging Waterveld
  Woningaanbod fase 1