Riante woning aan het water, iets voor jou?

17 juli '19

Zie jij jezelf al zitten in de tuin, op de vlonder aan het water? Gooi je een hengeltje uit of kijk je lachend naar de kinderen die in een roeibootje stappen? Als jij interesse hebt in een heerlijke nieuwbouwwoning aan het water, dan is Waterveld fase 3 in Nes Noord iets voor jou! Naar verwachting starten we in september 2019 met de verkoop. In dit bericht lees je meer over deze fase.

Fase 3: gasloos en duurzaam

Waterveld fase 3 is uniek; het is namelijk de 1e fase van het nieuwbouwplan in Schagen die volledig gasloos wordt opgeleverd. Bovendien zijn de 41 woningen zeer energiezuinig met een EPC van 0! In Waterveld fase 3 woon je dus ook nog enorm duurzaam.

Wonen aan t water

In Waterveld fase 3 is het heerlijk wonen, omgeven door water en groen. In deze fase is er een ruim aanbod aan 2 onder 1 kapwoningen met garage. Daarnaast zijn er tussenwoningen, hoekwoningen met garage en een aantal riante vrijstaande woningen. De tweekappers en vrijstaande woningen liggen allemaal aan het water. Een steiger in de tuin, en varen maar!

Bouw je droomhuis

Ook is er in Waterveld fase 3 ruimte om je eigen droomhuis te realiseren. Er komen 10 vrije kavels beschikbaar, variërend van circa 225 tot 469 m2. Een aantal van de kavels is gereserveerd voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Alle kavels liggen aan het water, een aanlegsteiger in de tuin behoort tot de mogelijkheden!

Iets voor jou?

Benieuwd naar de woningen en kavels in fase 3? Je vindt het woningaanbod alvast op de website, met voorlopige impressies van de woningtypen. Aan de definitieve impressies en bijbehorende plattegronden wordt nog gewerkt. Deze volgen binnenkort, net als de prijzen van de woningen.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in als belangstellende voor deze fase van Nes Noord. Laat hiervoor jouw NAW-gegevens achter bij het woningtype van jouw voorkeur. Je krijgt dan automatisch bericht als de impressies en plattegronden gereed zijn en als bekend is wanneer de verkoop start.

Mijn Eigen Huis account

Om straks in aanmerking te komen voor een woning of kavel in Waterveld fase 3 heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. In de Mijn Eigen Huis omgeving zie je onder andere jouw favoriete woningen en zodra de verkoop start, komen hier de benodigde verkoopstukken en andere documenten beschikbaar om je te kunnen inschrijven voor jouw droomwoning. Nog geen Mijn Eigen Huis account? Klik hieronder op de button en lees hoe je een account aanmaakt.

Markeer je favoriete woning in Mijn Eigen Huis Maak hier een account aan
De woningen en kavels vind je nu op de website Woningaanbod Waterveld fase 3