Wat is er mogelijk op een CPO-kavel?

27 november '19

In een eerder bericht kon je alles lezen over het proces van het aankopen van een CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap)-kavel in Waterveld fase 3. In dit nieuwsbericht worden enkele mogelijke woningtypes en referentiewoningen getoond en de architectuur besproken. Daarnaast volgt er binnenkort een informatiemiddag over de CPO-kavels. Laat je inspireren! 

image alt

Een waterrijk en landelijk karakter

De CPO-kavels vormen een kavelrij dat fase 3 afscheid met de omgeving van Waterveld. In deze kavelrij kunnen 8 geschakelde 2 onder 1 kapwoningen gerealiseerd worden. Alle kavels grenzen met de achterzijde aan het water en worden, aan de waterkant, onderling van elkaar gescheiden door de kenmerkende plantenbak die je in heel Waterveld ziet. Bij de CPO-kavels wordt ingezet op een hoogwaardige architectuur, waarin het waterrijke en landelijke karakter van de wijk weerspiegeld wordt. Een van de mogelijkheden is dat de architectuur die je kiest, aansluit bij die van de projectmatige woningen. Zie ook de referentiebeelden van de projectmatige woningen op de afbeelding. Uiteraard ben je ook vrij in het kiezen van een eigen uitwerking die binnen de kaders van het kavelpaspoort past. Elk bouwnummer heeft zijn eigen kavelpaspoort. Via onderstaande button ga je naar de kavels. Klik jouw bouwnummer aan en daar vind je het bijbehorende kavelpaspoort onder downloads.

Bekijk het aanbod van de kavels

Kleur en materiaal daken

Het uitgangspunt voor het dak is een zadeldak, waarbij het dakvlak haaks mag worden uitgevoerd ten opzichte van die van de buren. De kleur van de kappen in Waterveld is donker, met (zwarte - antraciet) keramische dakpannen. Accenten, zoals riet of zink zijn (voor een deel) mogelijk. 

Kleur en materiaal gevels

De basis van de gevels bestaat uit bakstenen. Aanvullend mag er gebruik gemaakt worden van houten plankdelen (of houtvervangers). De kleur voor de bakstenen zijn bijvoorbeeld, geel-oker, bruin-donkerbruin en grijs-antraciet. Felle kleuren voor afwijkende geveldelen zijn niet toegestaan. 

Informatiemiddag CPO-kavels

Op (zeer) korte termijn organiseren wij een informatiemiddag over de CPO-kavels in Waterveld. Deze middag zal plaatsvinden bij de makelaar op kantoor, waarbij de ontwikkelaar, makelaar en stedenbouwkundig supervisor aanwezig zullen zijn. Ben je geïnteresseerd om deze middag bij te wonen? Bel dan met Titus Kraakman van VLIEG makelaars, T: 0224-296441. Titus vertelt je graag meer over deze middag en wellicht kun je gelijk een optie nemen. 

Contact
De koffie staat klaar! Onze contactgegevens
Bekijk het bericht Benieuwd naar een indicatieve planning?