Start verkoop Waterveld fase 3

10 september '19

Het is zover: we gaan starten met de verkoop van Waterveld fase 3 in Nes Noord! Deze fase bestaat uit 41 woningen en 10 vrije kavels om je eigen droomhuis te realiseren. Interesse? De online inschrijving start op 19 september!

image alt

Online inschrijven tot 1 oktober

Op donderdag 19 september opent de online inschrijving van de 41 woningen en 10 vrije kavels in fase 3 van Waterveld in Nes Noord. Vanaf dan vind je alle benodigde verkoopdocumentatie in je persoonlijke portal Mijn Eigen Huis en kun je je hier direct inschrijven voor de woning(en) of kavel(s) van jouw voorkeur. De inschrijving sluit op 1 oktober om 17.00 uur. Nog geen Mijn Eigen Huis account?

Maak nu een account aan
19 september 2019

Verkoopevenement

Op donderdag 19 september is het verkoopevenement van Waterveld fase 3. Loop binnen tussen 18.00 en 19.30 uur in het Slot Hotel Schagen, Slotplein 4 in Schagen. Hier ontvang je de flyer en is er gelegenheid om je vragen te stellen aan het verkoopteam van Waterveld.

Riante woningen aan het water

Als jij interesse hebt in een heerlijke nieuwbouwwoning aan het water, dan is Waterveld fase 3 in Nes Noord iets voor jou! In deze fase worden 41 zeer energiezuinige woningen aangeboden (EPC=0!), waaronder 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen aan het water. Ook de 10 vrije kavels, waarop je je eigen droomhuis kan realiseren, liggen allemaal aan het water. Iets voor jou? Bekijk dan snel het woningaanbod en kies de woning of kavel van jouw voorkeur.

Bekijk het woningaanbod
Hoe werkt het precies? Een woning kopen in fase 3
Fase 3: 41 woningen en 10 kavels Kies jouw favoriete woning of kavel