De uitslag is bekend

23 oktober '20

De reguliere inschrijving voor de kavels in Waterveld in Schagen is gesloten. Er zijn meer inschrijvingen binnen gekomen dan dat er kavels zijn. De loting is verricht door Notariskantoor Welkers & Wardenaar. Alle kandidaten hebben inmiddels bericht ontvangen of zij een kavel toegewezen hebben gekregen (Heb je geen mail ontvangen? Check je Spambox). Daarnaast is de uitslag terug te zien in je Mijn Eigen Huis account. Hoe ziet het verdere proces er nu uit? Dat lees je in dit bericht. 

Wel ingeloot

Gefeliciteerd! Je hebt een kavel toegewezen gekregen! De makelaar neemt contact met je op voor een oriënterend gesprek. In dit gesprek ontvang je verdere informatie en kan je eventuele vragen stellen. Het bouwnummer is exclusief voor jou gereserveerd. Een optie is vrijblijvend en kosteloos. De makelaar informeert je over het verdere proces.

Niet ingeloot

Helaas, er waren meer kandidaten voor de door jou opgegeven bouwnummers. Je staat voor deze bouwnummers op de reservelijst. Als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe aan de hand van de lotingslijst van de notaris. Je ontvangt automatisch bericht als je alsnog een optie toegewezen hebt gekregen. Op dit moment zijn er geen kavels beschikbaar. De actuele beschikbaarheid vind je op de pagina Woningen. 

Inschrijving gemist?

De inschrijving gemist? Op de pagina Woningen zie je de actuele beschikbaarheid. Is een kavel vrij? Dan kan je direct een optie aanvragen. Is een kavel onder optie? Dan kan je je inschrijven als reservekandidaat. Neem hiervoor contact met ons op. Als een van jouw favoriete kavels vrij komt en er vanuit de reguliere inschrijving geen kandidaten meer beschikbaar zijn, worden de overige reservekandidaten aangeschreven. 

Vragen? Bel, chat of mail ons
Zijn er kavels vrij? Bekijk de beschikbaarheid