De vanaf-prijzen zijn bekend!

26 augustus '19

Staat jouw droomhuis in fase 3 van de nieuwbouwwijk Waterveld in Nes Noord? Dan wil je vast graag weten welk prijskaartje daar aan hangt. Dat is nu globaal bekend en voor alle woningtypen op de website geplaatst. Bekijk vanaf welke koopsom jouw favoriete woning of kavel in Waterveld beschikbaar is!

Bekijk de vanaf-prijzen
image alt

Duurzaam wonen in Waterveld fase 3

In fase 3 van Waterveld wordt aangenaam en sfeervol wonen gecombineerd met duurzaam wonen: voor een prettig woonklimaat, een beter milieu én een lagere energierekening. De woningen in Waterveld worden namelijk volledig gasloos uitgevoerd en zijn met een EPC van 0 zeer energiezuinig. Hieronder lichten we graag alvast een tipje van de sluier op wat betreft de duurzame toepassingen in de woningen. 

Een aantal kenmerken van de woningen in Waterveld fase 3 op een rij: 
• De woningen worden uitgerust met een individuele warmtepomp met bodemlus en een voorraadvat van 150 of 200 liter;
• De woningen worden voorzien van vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping. Bijkomend voordeel is dat je met de vloerverwarming je woning in de zomer ook enkele graden kunt koelen;
• De woningen hebben een mechanische ventilatie met warmte-terugwinning;
• De woningen worden uitgerust met 'triple glas' (HR+++). Deze driedubbele beglazing zorgt voor een perfecte isolatie;  
• De woningen hebben één of meerdere zonnepanelen op het dak.

Korting op je hypotheekrente?

Woningen met EPC van 0, dat is goed nieuws voor je maandelijkse energielasten! Naast dat EPC = 0 goed is voor de maandelijkse energielasten, kan het je óók nog extra voordeel opleveren voor je hypotheek. Want koop je in Waterveld een nieuwbouwwoning en sluit je je hypotheek af bij de Rabobank, dan kom je wellicht in
aanmerking voor een mooie korting op je hypotheekrente. Alle voorwaarden en meer informatie over de duurzaamheidskorting bij aankoop van een nieuwbouwwoning, vind je op de website van de Rabobank.

 

Meer informatie
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Nog op zoek naar jouw droomhjuis? Bekijk het aanbod en de prijzen