Kavels Waterveld nu in verkoop

14 oktober '20

Het is zover: de verkoop van de 4 bouwkavels in Waterveld is gestart. Alle informatie over de kavels vind je vanaf nu online en kun je downloaden wanneer jou het uitkomt. Heb jij interesse in een van de kavels en wil jij daarop je eigen vrijstaande woning ontwerpen en realiseren in Schagen? Dan kun je nu online je voorkeur(en) doorgeven in je Mijn Eigen Huis-account.

Alle informatie staat klaar

Bij jouw favoriete bouwnummer vind je alle verkoopdocumenten: de situatiekaart, de kenmerken, de prijs, het kavelpaspoort en nog veel meer. Geef bij je favoriete bouwnummer je voorkeur door. 

Maak een account aan

Heb je nog geen account voor Mijn Eigen Huis? Maak dit dan snel aan, zodat je je voorkeuren kunt doorgeven. Dit kan tot woensdag 21 oktober 2020 tot 17.00 uur. Indien er meerdere inschrijvingen zijn voor een bouwnummer, wordt er bij de notaris geloot op 1e voorkeur.

image alt

Het aanbod in Waterveld

Er zijn 4 individuele bouwkavels in Waterveld fase 3 die in verkoop zijn. De kavels zijn geschikt voor realiseren van een vrijstaande woning. Alle percelen liggen met de achtertuin op het noordwesten en aan het water. De kavels hebben een perceeloppervlakte van circa 450 of 508 m2.

Heb je interesse in een van de kavels in Waterveld? Op de woningenpagina zie je alle beschikbare kavels. Bekijk het aanbod en kies jouw favoriete kavel!

Bekijk het aanbod
Vragen? Bel, chat of mail ons
Interesse in een kavel in Waterveld? Bekijk het aanbod