Voortgang Waterveld fase 3

8 november '19

Nu de verkoop van Waterveld fase 3 in volle gang is brengen wij je graag op de hoogte van de voortgang. De eerste woningen binnen het plan zijn reeds verkocht en er staan nog de nodige (teken)afspraken gepland. Alle rijwoningen staan op dit moment onder optie, maar heb je interesse in een twee-onder-een kapwoningen of vrijstaande woning? Lees dan snel verder.

image alt

Rainte 2-onder-1-kapwoningen

In Waterveld fase 3 worden in totaal 20 projectmatig 2-onder-1-kapwoningen aangeboden. Op dit moment zijn er nog enkele beschikbaar. Deze woningen kenmerken zich door hun duurzame, energiezuinige karakter. De woningen worden namelijk gasloos en met een EPC=0 gebouwd! Met een woonoppervlakte tussen de circa 136 en 156 m2 is er voor elke woonsituatie een geschikte 2-onder-1-kapwoning te vinden. 

Bekijk de woningen
image alt

Het neusje van de zalm

De vrijstaande woningen, allen met aangebouwde berging, bevinden zich in het hart van Waterland fase 3. Rustig gelegen op een schiereiland binnen het plan rij je de woning tegemoet via een aanrijroute waar zich alleen bestemmingsverkeer zal bevinden. Je auto parkeer je op eigen erf, vóór de aangebouwde berging van de woning. De woningen zijn royaal: je krijgt ruim 156 m2 woongenot. Je toekomstige perceel heeft de achtertuin gelegen aan het water; bij sommige kavels ligt de zijtuin ook aan het water! Is je interesse gewekt? 

Bekijk de vrijstaande woningen

Benieuwd waar de beschikbare wonigen liggen?

In onderstaande interactieve situatiekaart vind je de locatie van de beschikbare woningen binnen het plan. Als je op een kavel klikt kun je gelijk de kenmerken en specificaties van juist díe woning zien. Is jouw favoriete woning nog beschikbaar? Neem dan gelijk contact met ons op! 

Contact
Interesse? Neem contact op
Naar de configurator! Bekijk de woningen in 3D