Waterveld fase 1 uitverkocht

25 oktober '19

Waterveld fase 1 in Schagen is helemaal uitverkocht. Een jaar na de start van de verkoop hebben alle 37 woningen en 2 vrije kavels een nieuwe eigenaar. BPD wenst alle kopers alvast veel woonplezier. Naar verwachting start de oplevering 2e/3e kwartaal van 2020. Ben jij nog op zoek naar een woning? Ondertussen is de laatste vrijstaande woning in fase 2 te koop en is de verkoop van fase 3 recent gestart.

image alt

Fase 3 nóg duurzamer

De architectuurstijl van fase 1 en de opvolgende fases vertoont grote gelijkennissen. Maar er zijn ook verschillen. De woningen in fase 1 en 2 waren al duurzaam met een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van 0,4. De woningen is fase 3 doen daar nog een schepje bovenop: deze zijn gasloos én hebben een EPC van 0! Niet alleen duurzaam en dus goed voor het milieu, maar ook nog eens voordelig voor de portemonnee. Dit duurzame karakter biedt ook nog eens extra financieringsmogelijkheden, wat het extra aantrekkelijk maakt om voor nieuwbouw in Waterveld te kiezen. Meer weten over de woningen en de actuele beschikbaarheid?

Bekijk het aanbod

Interesse?

Heb jij interesse in een van de nog beschikbare woningen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en wie weet kun je direct een optie nemen. 

Contact
image alt

Korting op hypotheekrente

Veel hypotheekverstrekkers stimuleren de aankoop van nieuwbouw, omdat deze vaak duurzaam zijn en dus beter voor het milieu. Zo krijg je bijvoorbeeld bij de Rabobank een duurzaamheidskorting op de hypotheekrente doordat de EPC in fase 3 zo laag is. Je hypotheekadviseur kan je hier meer over vertellen. Wil je nu alvast weten hoeveel je kunt financieren? Bekijk onze financieringstool.

Meer over financieren
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Interesse in een woning in Waterveld? Bekijk het actuele aanbod