Woningen en kavels fase 3 in verkoop!

19 september '19

De online inschrijving van de 41 woningen en 10 vrije kavels in fase 3 van Waterveld in Nes Noord is officieel gestart. Vanaf nu vind je alle benodigde verkoopdocumentatie in je persoonlijke portal Mijn Eigen Huis en kun je je direct inschrijven voor de woning(en) of kavel(s) van jouw voorkeur.

Alle informatie online

Fase 3 van Waterveld bestaat uit 41 zeer energiezuinige woningen (EPC=0!) en 10 vrije kavels om je eigen droomhuis te realiseren. Alle informatie over de woningen vind je bij het woningaanbod. Kijk op de de pagina met verkoopdocumenten voor de tekeningen, afwerking, koperskeuzen en nog veel meer van jouw favoriete woning of kavel.

19 september 2019

Kom langs!

Liever zelf een informatiekrant en verkooptekening ophalen en je vragen stellen aan het verkoopteam? Kom langs op het verkoopevenement van Waterveld fase 3, vandaag tussen 18.00 en 19.30 uur in het Slot Hotel Schagen, Slotplein 4 in Schagen.

Online inschrijven

Keuze gemaakt? Dan kun je in je Mijn Eigen Huis account direct jouw voorkeurswoning(en) of kavel(s) doorgeven (maximaal 5). Dit kan tot 1 oktober om 17.00 uur. Dan sluit de inschrijving. Nog geen Mijn Eigen Huis account?

Maak nu een account aan