Waterveld fase 3 wordt zeer duurzaam

1 oktober '19

Op 19 september 2019 is de verkoop gestart van de nieuwste wijk in Schagen, Waterveld fase 3. Waterveld wordt een bijzondere wijk met veel water en groen, een wijk met een enorme variatie aan woningen, zowel opvallend in typen als kleurstelling. Maar bovenal, zeer duurzaam!

Twee gerenommeerde architecten

De wijk is door 2 gerenommeerde architectenbureaus, te weten FARO Architecten en 4D Architecten, ontworpen. Dit heeft een grote variatie aan woningen tot gevolg, met ontwerpen die, naast de zeer praktisch en goed ingedeelde woningen, onderling ook weer een samenhang vormen. Variatie maar ook weer een eenheid, dat maakt de wijk niet alleen exclusief, maar tegelijkertijd geeft dit ook een vorm van rust.

image alt

Van het gas af

Waterveld fase 3 is de eerste fase in Nes Noord waar de woningen gasloos opgeleverd worden. Je bent zo dus al helemaal klaar voor de toekomst! Geen grote en dure investeringen meer om (verplicht!) van het gas af te gaan, maar een woning die al helemaal klaar is voor de toekomst. En gelijk ook alle comfort die daarbij hoort. Met heerlijke vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping, wat zorgt voor een hele comfortabele warmte.

In Waterveld fase 3 komen woningen met zonnepanelen en HR +++ beglazing. Dit zijn woningen die bijzonder duurzaam en goed geïsoleerd worden gerealiseerd. Voor de kenner: met een EPC van 0! Dat ga je positief merken in de portemonnee!

Meer weten over de duurzaamheid?

Duurzame oplossingen Waterveld
image alt

Comfortabel wonen

Naast een gasloze woning, zijn dit ook woningen met kunststof kozijnen (haast niet van hout te onderscheiden en onderhoudsarm!), regenpijpen van metaal, Sphinx sanitair, Grohe kranen, 2-onder-1 kapwoningen en vrijstaande woningen met aangebouwde berging/garage en een ankerloze spouw met je buren. Dat houdt in dat er geen enkele verbinding is tussen de woningen om het geluidsoverlast tot een minimum te beperken. Ook dat hoort bij comfortabel wonen!

Waar liggen deze woningen?

Bekijk de ligging

Ruimte en variatie

De wijk valt op door de ruime opzet van grond onder en rond je woning en ook de woonoppervlakte van je toekomstige woning. Woonoppervlakten tot ca. 187 m2, waar vind je dat?

Waterveld fase 3 is een wijk met een grote variatie aan woningen: van rij- tot hoekwoningen, van tweekappers tot vrijstaande woningen. Verder van kavels om je eigen droom te realiseren tot CPO-kavels om samen met je toekomstige buren jullie eigen tweekapper te bouwen, hoe leuk is dat?

Laatste kans om in te schrijven

Het is vandaag, 1 oktober 2019, je laatste kans om in te schrijven. Om 17.00 uur sluit de reguliere inschrijving voor de woningen en kavels in Waterveld fase 3. Heb je je nog niet ingeschreven of wil je nog je voorkeuren wijzigen? Wees er dan snel bij! Via onderstaande button lees je meer over het inschrijfproces.