Wat is jouw droomwoning?

Fase 4 verkocht

Waterveld in Nes Noord

Nes Noord is een gebied waar zo'n 165 eengezinswoningen worden gerealiseerd. De nieuwste wijk in dit nieuwbouwgebied is Waterveld. Het gebied wordt ontwikkeld door Vliedlande VOF, een samenwerking tussen BPD Ontwikkeling BV en VolkerWessels Vastgoed. VolkerWessels Vastgoed is half 2020 gestart met de verkoop van 30 nieuwbouwwoningen in Waterveld fase 4. Deze fase is inmiddels ook 100% verkocht. 

Afbeelding tweekappers

Woningaanbod

In fase 4 van Waterveld hebben de woningen allemaal een heerlijke tuinligging op het zuidwesten. De rij- en hoekwoningen hebben allemaal een houten berging en de 2 onder 1 kapwoningen liggen allemaal aan het water. Alle 30 woningen in fase 4 zijn inmiddels verkocht.

Bekijk het aanbod

Groen en riet

Zoals de naam al doet vermoeden staat Waterveld voor wonen omringd door water. Zo is er in de wijk veel aandacht voor het riet en liggen veel woningen ook met hun tuin aan het water. De wijk ligt op fietsafstand van de duinen, het strand en de Noordzee. Verder heeft Schagen veel voorzieningen en heeft het de allure van de stad, met een gemoedelijk dorps karakter.

Bekijk de omgeving

Planning

De verkoop van de laatste 30 woningen in Waterveld fase 4 is medio 2020 van start gegaan!
Alle woningen zijn inmiddels verkocht. De verwachting is dat deze laatste fase 1e kwartaal 2022 wordt opgeleverd. 

Bekijk de planning
  Planning
  Woningaanbod