Nog één laatste blikvanger in Waterveld fase 2 te koop

13 december '19

In Waterveld fase 2 is nog één vrijstaande woning te koop. Deze woning is prachtig gelegen op een hoek met uitzicht over het water. Een pareltje met een moderne uitstraling. De bouw is gestart en naar verwachting worden de woningen in fase 2 opgeleverd in het 4e kwartaal van 2020.

Alle kenmerken op een rij

Bouwnummer 40 is op dit moment de laatste woning die nog beschikbaar is. Hieronder tref je nog eens de kenmerken, gevolgd door de situatie van de woning. Zie het kavel in het groen.

  • €540.000,- vrij op naam
  • Voorbereiding voor een uitbouw meegenomen
  • Extra brede woning van 6.0 meter
  • Circa 156 m2 woonoppervlakte
  • Prachtig kavel aan de Makreel
  • Altijd zon in de tuin
  • Bouw gestart, oplevering verwacht 4e kwartaal volgend jaar

Wonen in Waterveld in Nes Noord

Nes Noord ligt ten noorden van Hoep-Noord in Schagen en wordt begrensd door de N241 en de spoorlijn. Schagen ligt in Noord-Holland, omringd door dijken en op 10 kilometer afstand van imposante duinen, het blanke strand en de machtige Noordzee. De nieuwe woonwijk Nes Noord wordt ontsloten door de Cornelis Blaauwboerlaan, de nieuwe verbinding tussen de Nes en de N241.
Aan de kruising met de weg naar het sportpark van VV Schagen, en in de zuidpunt, nabij de kruising Nes/N241, zijn appartementengebouwen gerealiseerd. Aan de noord- en zuidzijde van de Cornelis Blaauwboerlaan komen grondgebonden woningen en aan de andere kant van de Nes komen vrije kavels met vrijstaande woningen.

Verkoopinformatie

Verblijvend een gesprek of een optie nemen?
Neem dan contact op met Vlieg Makelaars in Schagen, T 0224 - 296 441.

Meer weten over deze woning? Bekijk de woningen
Vragen of een optie nemen? Neem contact op