Reguliere inschrijving gesloten

3 juni '20

De reguliere inschrijving voor de 30 nieuwbouwwoningen in Waterveld fase 4 is gesloten. Er zijn veel inschrijvingen binnengekomen. In dit bericht lees je meer over wat je kan verwachten de komende periode.

Kandidaten ontvangen bericht

De uitslag is inmiddels bekend en alle kandidaten hebben hierover bericht ontvangen. In dit bericht lees je meer over het vervolg van de verkoopprocedure. Heb je wel ingeschreven, maar geen bericht ontvangen? Controleer dan je SPAM box. Daarnaast is de uitslag ook terug te vinden in je Mijn Eigen Huis account.

Een bouwnummer toegewezen

Heb je een bouwnummer toegewezen gekregen? Gefeliciteerd! Je wordt uitgenodigd door de makelaar om op gesprek te komen. Je ontvangt dan ook alle benodigde verkoopdocumentatie. De makelaar is vanaf dat moment jouw contactpersoon voor al je vragen en hij of zij zal het verdere traject toelichten.

Geen bouwnummer toegewezen

Heb je geen bouwnummer toegewezen gekregen? Helaas, dat betekent dat er meerdere kandidaten waren voor de bouwnummers van je voorkeur. Je bent in eerste instantie op de reservelijst geplaatst. Indien er kandidaten zijn die toch afzien van het bouwnummer, wordt uit de lijst een nieuwe kandidaat benaderd. Dit proces kan zich herhalen, waardoor er toch na een tijdje weer een woning voor je vrij kan komen. Blijven duimen dus!

Inschrijving gemist

Heb je de inschrijving gemist? En wil je alsnog in aanmerking komen voor een woning? Dat kan. Neem contact op met de makelaar om op de reservelijst geplaatst te worden. Kandidaten die zich wel in de reguliere inschrijving hebben ingeschreven hebben voorrang, maar niet geschoten is altijd mis! Op de woningenpagina zie je de actuele beschikbaarheid van de woningen. 

Heb je een financiering nodig? Bekijk de stappen
Het proces nog eens nalezen? Bekijk de servicepagina