Bouwkavels voor vrijstaande woningen

24 augustus '20

Heb jij altijd al gedroomd om jouw droomwoning te realiseren die volledig voldoet aan jouw wensen? Dan is dit je kans bij de bouwkavels van Waterveld in Schagen. Jij kunt hier jouw eigen vrijstaande woning (laten) ontwerpen en bouwen.

4 individuele bouwkavels

De 4 bouwkavels komen op de locatie van de voormalige CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap)-kavels. Uit gesprekken met de kandidaten bleek het collectief ontwerpen en bouwen van de woningen niet aan te sluiten op de wensen van deze kandidaten. Vandaar dat er nu in overleg met de gemeente Schagen is besloten om 4 individuele bouwkavels aan te bieden waar de koper een eigen vrijstaande woning op kan bouwen. 

image alt

In september in verkoop

De vrije kavels hebben een perceeloppervlakte van circa 450 tot 508 m2. Binnen de gestelde kaders ben je helemaal vrij om hier de vrijstaande woning van je dromen te bouwen. In de bijbehorende verkoopdocumenten vind je alle regels met betrekking tot het maximale bouwoppervlakte, architectuur, goothoogte, beschoeiing en meer.

In september 2020 gaan de 4 kavels in de verkoop. Wil jij op de hoogte blijven van deze kavels? Laat dan je gegevens bij de kavels achter op de pagina Woningen.

Naar het aanbod

Situatie bouwkavels Waterveld

Vragen? Bel, chat of mail ons
Meer weten? Naar de bouwkavels