Stand van zaken fase 3

28 februari '20

Het is tijd voor een update voor Waterveld fase 3. Inmiddels is 70% van de woningen verkocht en ook bijna de helft van de kavels heeft een nieuwe eigenaar. Voor wie nog op zoek is naar zijn droomwoning, heeft nog een kans. In dit bericht lees je meer over de beschikbare vrijstaande woningen.

image alt

Duurzame vrijstaande woningen

Duurzaamheid is een hot item. Samen dienen we er voor te zorgen dat ook de volgende generaties zorgeloos kunnen genieten, wonen en dus leven. Vaak zijn de duurzame oplossingen kostbaar. Gelukkig zitten de duurzaamheidsmaatregelen in de woningen van Waterveld al standaard inbegrepen bij de koopsom. De woningen zijn uiteraard gasloos, maar er is nog meer. De woningen worden standaard voorzien van een warmtepomp, een aantal zonnepanelen en een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van circa 0. Zo goed als energie neutraal dus!

Wil je meer weten over de woningen? Bekijk de uitgebreide omschrijving en de kenmerken per bouwnummer op de woningenpagina. 

Woningen
image alt

Bekijk in 3D

Alle 41 woningen van Waterveld fase 3 zijn in 3D te bekijken in de woonconfigurator. Vlieg over de wijk heen, filter op jouw wensen, bekijk welke woningen nog beschikbaar zijn en kies jouw favoriete woning uit. Wist je dat je rechtsonder ook een zonnestudie kan aanzetten? Hiermee zie je op elk moment van het jaar, hoe de zon op jouw tuin valt. Daarnaast kan je elke individuele woning uitlichten en per verdieping bekijken hoe de woning er van binnen uitziet. Kijk je mee?

Naar de woonconfigurator

Maak je interesse kenbaar

Op de woningenpagina en op onderstaande situatiekaart vind je de actuele beschikbaarheid. Zie je een woning die beschikbaar is? Neem dan snel contact op om een vrijblijvende afspraak in te plannen bij de makelaar. Dit is kosteloos en je zit nergens aan vast. Er geldt voor de vrije woningen "wie het eerst komt, wie het eerst maalt".

Meer weten? Ga naar de woningen
Wil jij een optie op een woning? Neem contact op