Feestelijke start bouw in Schagen

14 juni '19

Op woensdag 12 juni 2019 startte de bouw van de 37 nieuwbouwwoningen van Waterveld fase 1 in het gebied Nes Noord in Schagen. De regenbuien buien mochten de pret niet drukken en de kopers gingen enthousiast op zoek naar hun toekomstige buren.

Blije kopers in Waterveld

Op woensdag 12 juni 2019 waren bijna alle kopers van Waterveld fase 1 aanwezig voor een feestelijke handeling bij de start van de bouw van de 37 woningen. Fase 1 is het eerste gedeelte van de nieuwe wijk Waterveld, onderdeel van het gebied Nes Noord in Schagen.

Kennis maken met de buren

Na enkele toespraken werd er gezamenlijk geproost op de start van de bouw. RTV Noord-Holland was aanwezig om een korte reportage te maken van dit feestelijke moment.

Alle kopers waren voorzien van een kledingetiket met hun bouwnummer daarop, waardoor er al snel kennis gemaakt werd met de toekomstige buren. Menig telefoonnummer werd daarbij uitgewisseld om alvast afspraken te maken voor de eerste buurt activiteiten. 

BPD Ontwikkeling wenst alle kopers een voorspoedige bouw!

Nieuwbouw Waterveld fase 1

Ook interesse in Waterveld?

Heb je na het lezen van dit bericht ook interesse gekregen in een nieuwbouwwoning in het mooie Schagen? De laatste woningen in Waterveld zijn nu nog te koop. Raadpleeg de woningenpagina voor meer informatie over de actuele beschikbaarheid en neem contact op met de makelaar indien jouw droomwoning nog beschikbaar is.

Meer weten over Waterveld? Bekijk de ligging
Ook interesse? Bekijk de actuele beschikbaarheid