Impressies Waterveld fase 3 staan online

5 september '19

De definitieve impressies van de woningen in fase 3 van Waterveld zijn op de website gepubliceerd. Je vindt ze bij het woningaanbod In fase 3 komen 41 woningen in verschillende typen en 10 vrije bouwkavels. Bekijk snel de impressies om te zien of jouw droomhuis erbij zit!

Naar de impressies
image alt

Maak nu je Mijn Eigen Huis account aan

Op de woningenpagina vind je de impressiebeelden van de verschillende woningen in deze fase van Waterveld. Daar kan je ook het woningtype of de kavel van jouw voorkeur markeren als 'favoriet'. Je favorieten worden automatisch opgeslagen in je Mijn Eigen Huis account.

Nog geen Mijn Eigen Huis account? Maak er dan snel een aan, want dit heb je nodig als jij straks een woning wilt kopen in Waterveld fase 3. In jouw persoonlijke portal vind je, als de verkoop is gestart, namelijk ook alle benodigde verkoopdocumentatie en kun je je inschrijven voor jouw favoriete woning(en) of kavel(s). 

Meer over Mijn Eigen Huis

Blijf op de hoogte!

De verkoop van Waterveld fase 3 start naar verwachting nog deze maand. Wil je op de hoogte blijven? Markeer dan jouw favoriete woningtype als favoriet in je Mijn Eigen Huis omgeving, of laat onderaan de pagina je gegevens achter. Dan krijg je automatisch het laatste nieuws in je mailbox en hoor je het direct als bekend is wanneer de verkoop start!

Welk woningtype is jouw favoriet? Bekijk de woningen
Nog geen account voor Mijn Eigen Huis? Maak nu een account aan