Situatiekaart Waterveld fase 3

Bekijk de woningen en kavels op de kavelkaart

13 augustus '19

Woon jij straks in een nieuwbouwwoning aan het water in het mooie Schagen? De wijk Waterveld in nieuwbouwgebied Nes Noord krijgt steeds meer vorm. Je kunt alle woningen en kavels van fase 3 nu vinden op de interactieve situatiekaart. Kijk je met ons mee?

Locatie woningen

Welke hoekwoningen hebben een garage? Welke 2 onder 1 kapwoningen liggen aan het water? En waar liggen de vrije kavels? Op de interactieve kavelkaart van fase 3 zie je precies hoeveel woningen er zijn van een bepaald type en waar ze liggen in het plan. Verder wordt ook de zonligging per woning in beeld gebracht (zie de Noordpijl bovenin). Wil je meer weten over een woningtype? Klik op de betreffende woning en 'bekijk de woning'. Dan lees je alle details van dit type. Bij het betreffende type kan je vervolgens je NAW gegevens achterlaten of op het hartje klikken om op de hoogte te blijven.

Divers woningaanbod

Waterveld fase 3 gaat naar verwachting in september 2019 in verkoop met diverse woningtypes:tussenwoningen, hoekwoningen, 2 onder 1 kapwoningen met garage, riante vrijstaande woningen en 10 vrije kavels. Deze fase is uniek, omdat het de 1e fase is die volledig gasloos wordt opgeleverd. In fase 3 woon je dus enorm duurzaam!

Mijn Eigen Huis

Wil jij straks in aanmerking komen voor een van de woningen of kavels in Waterveld fase 3? Maak dan een 'Mijn Eigen Huis' account aan. In deze omgeving kun je je straks inschrijven voor je favoriete woning. Ook komen hier, als de verkoop is gestart, de verkoopdocumenten beschikbaar. Maak dus nu een account aan en markeer jouw favoriete (woning)type als favoriet!

Nog geen persoonlijk account? Lees meer over Mijn Eigen Huis
Fase 3: 41 woningen en 10 kavels Bekijk het woningaanbod