Kavels Waterveld binnenkort in verkoop

7 oktober '20

Het is zover! De verkoop van de 4 bouwkavels voor een vrijstaande woning in Waterveld in Schagen gaat van start. Op woensdag 14 oktober 2020 start de online inschrijving. In dit bericht lees je alles wat je moet weten om in aanmerking te kunnen komen voor een kavel.

image alt

Online inschrijving

De inschrijving is volledig online. Daarvoor heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Hier vind je straks alle verkoopdocumentatie in je persoonlijke account, jouw persoonlijke gegevens en kan je zodra de verkoop is gestart je voorkeuren doorgeven. Heb jij nog geen account?

Maak een account aan
14 oktober 2020

Start verkoop 4 bouwkavels

Op woensdag 14 oktober 2020 start de verkoop van de 4 kavels voor een vrijstaande woning in Waterveld. Alle belangstellenden die zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief van deze fase ontvangen hiervoor een persoonlijke e-mail. Voeg jouw kavel alvast toe aan je wensenlijst.

Jouw droomwoning wordt werkelijkheid

Met een bouwkavel in Waterveld wordt jouw droomwoning werkelijkheid. Met kaveloppervlaktes van circa 450 en 508 m2 is hier meer dan genoeg ruimte om jouw droomwoning te realiseren. Jij bepaalt hoe groot, welke vorm, welke steen, het aantal kamers en nog veel meer! Uiteraard allemaal binnen de gestelde kaders van het kavelpaspoort. Meer weten over de 4 kavels? Klik op onderstaande button.

Vragen? Bel, chat of mail ons
Meer weten over de woningen? Bekijk het woningaanbod