Nieuws vanaf de bouwplaats

30 maart '21

De bouw van de 41 woningen in Waterveld fase 3 in Nes Noord verloopt voorspoedig! We ontvingen van Ouwehand Bouw een mooie update met foto's vanaf de bouwplaats. Een deel van de kopers heeft hun woning al van binnen mogen bekijken, anderen krijgen hiervoor binnenkort een uitnodiging. Ook is er een indicatie voor de oplevering! Lees snel verder.

image alt

Stand van het werk en prognose oplevering

Waterveld krijgt steeds meer vorm, nu de afbouwfase van de eerste woningen in volle gang is en de steigers hier inmiddels zijn weggehaald. "We zijn blij dat we onder de huidige omstandigheden nog steeds door kunnen en mogen bouwen", laat bouwer Ouwehand weten. De kopers van de eerste paar blokken hebben inmiddels een kijkje mogen nemen binnen in hun woning. Binnenkort krijgen ook andere kopers een uitnodiging hiervoor. Een leuk moment om naar uit te kijken!

Kijk hieronder voor de specifieke stand van zaken per bouwblok én de prognose van oplevering. Let op, dit is een indicatie, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. 

Blok 1: bouwnummers 87 t/m 95

Het metselwerk van deze woningen is gereed en op dit moment wordt nog gewerkt aan de bergingen. In de woningen zelf is de afbouwfase volop aan de gang; de plafonds worden gespoten en de installaties afgemonteerd. Ook is de tegelzetter bezig in de toiletten en badkamers. 

Prognose: start oplevering eind mei 2021.

Bouwnummers 87 t/m 95

Blok 2: bouwnummers 96 t/m 98 en 104 t/m 106

Bij deze woningen is, net zoals bij blok 1, de afbouwfase volop aan de gang. De plafonds worden binnenkort gespoten en de installaties worden afgemonteerd. Ook gaat de tegelzetter hier starten aan de eerste toiletten en de badkamers.

Prognose: oplevering medio juni 2021.

Bouwnummers 96 t/m 98
Bnrs 104-106

Blok 3: bouwnummers 99 t/m 103

Het metselwerk van de gevels van deze woningen is zo goed als gereed en de dakpannen en zonnepanelen liggen inmiddels op het dak. De eerste steigers worden dan ook gedemonteerd. Binnen in de woningen is de afbouwfase gestart; de binnenwanden zijn zo goed als gereed, binnenkort wordt begonnen met het afmonteren van de installaties.

Prognose: oplevering medio juni/juli 2021.

Bouwnummers 99-103

Blok 4: bouwnummers 107 t/m 111

Bij de woningen van dit blok is het metselwerk van de gevels zo goed als gereed en worden momenteel de dakpannen  aangebracht. Daarna kunnen ook de zonnepanelen geplaatst worden. In de woningen zelf is inmiddels gestart met het plaatsen van de eerste binnenwanden.

Prognose: oplevering medio juli/augustus 2021.

Bouwnummers 107-111

Blok 5: bouwnummers 112 t/m 119

Bij deze woningen wordt volop gewerkt aan het metselwerk van de gevels en kan binnenkort ook worden gestart met het leggen van de dakpannen. In de woningen worden momenteel de leidingen aangelegd en de dekvloeren gestort. Binnenkort kan hier dan ook de afbouwfase worden gestart en worden de eerste binnenwanden geplaatst.

Prognose: oplevering medio augustus/september 2021.

Bouwnummers 112-119

Blok 6: bouwnummers 129 t/m 132 en 133 t/m 136

Rondom de woningen worden de steigers geplaatst en binnenkort worden de dakpannen gelegd. Hierna wordt gestart met het metselwerk van de gevels. Ook worden de leidingen in de woningen  aangebracht, waarna medio mei gestart kan worden met de binnenwanden.

Prognose: oplevering medio september/oktober 2021.

bouwnummers 129-132
Bouwnummers 133-136
Vragen? Neem contact op
Volg alle updates Bekijk het laatste nieuws