Update Waterveld fase 3

31 maart '20

De verkoop van Waterveld fase 3 loopt gestaag door. Ook de afgelopen weken hebben we weer verschillende kopers blij kunnen maken met de aankoop van een nieuwe woning of kavel. Bijna 80% is inmiddels verkocht en daarmee zijn nu de laatste 3 woningen en 3 vrije kavels op dit moment nog te koop. Ben jij nog op zoek naar een nieuwe woning of bouwkavel? Zorg dat je niet te laat bent!

image alt

Vrijstaande woningen

Een vrijstaande woning met een tuin aan het water, 2 eigen parkeerplekken, een garage en een zeer zuinige energie prestatie met een EPC van circa 0. Wie wilt dat nu niet? Deze woningen zijn ideaal voor het hele gezin. Ze hebben voldoende ruimte, zowel binnenshuis als in de grote tuin. Heb jij interesse in een van deze woningen? Je kunt direct contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. De gesprekken met de makelaar kunnen ook digitaal plaats vinden, zodat we rekening houden met de coronamaatregelen.

Bekijk de vrijstaande woningen
image alt

Bouw jouw droomwoning

De tekentafel is nog leeg bij deze vrije kavels. Welk ontwerp teken jij uit en realiseer je zelf? Jij kunt hier je eigen droomwoning (laten) bouwen. Als je avontuurlijk bent ingesteld en van je eigen dromen werkelijkheid wilt maken, zijn deze kavels echt iets voor jou. Maar ook als je liever begeleiding wilt van een architect of bouwbedrijf is dat natuurlijk mogelijk. Klik hieronder op de button, bekijk de kavels en lees de bijbehorende documenten eens goed door. Is dit iets voor jou? Neem dan contact met ons op.

Bekijk de kavels
De actuele beschikbaarheid bekijken? Ga naar het aanbod
Wil jij een optie nemen? Neem direct contact op