Waterveld fase 4 nu in voorbereiding

29 april '20

Terwijl de voorgaande fases bijna zijn uitverkocht, is VolkerWessels Vastgoed de voorbereidingen gestart voor de volgende fase. Dit is Waterveld fase 4 met 30 nieuwbouwwoningen in Schagen. De laatste fase in heel Nes Noord!

image alt

Goede ligging woningen

Het aanbod in Waterveld fase 4 bestaat uit zowel rij- en hoekwoningen als 2 onder 1 kapwoningen. Ze hebben allemaal een tuin op het zuidwesten. Alle tweekappers hebben ook nog eens een tuin aan het water.

Wil je meer weten over een specifiek woningtype? Ga dan naar het woningaanbod.

Naar het woningaanbod

Planning

De komende periode worden de plannen verder uitgewerkt en zal er steeds meer informatie beschikbaar komen. Denk hierbij aan de Artist Impressions, plattegronden, prijzen en verkoopinformatie. Naar verwachting start de verkoop 14 mei 2020. Laat je NAW-gegevens achter bij jouw favoriete woningtype en we houden je automatisch op de hoogte van de ontwikkelingen.

Mijn Eigen Huis

Wil jij straks in aanmerking komen voor een van de woningen in Waterveld fase 4? Dan heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Hierin zie jij je favoriete woningtype, de verkoopdocumentatie zodra de verkoop is gestart en kan je straks je voorkeuren doorgeven. Heb jij nog geen account? Via onderstaande button lees je hoe je er eentje aanmaakt.

Hoe werkt dat eigenlijk? Een nieuwbouwwoning kopen
Nog geen eigen account? Maak een Mijn Eigen Huis account aan