Verkoop fase 2 Waterveld gaat van start!

18 februari '19

Wonen nabij het water: dat is Nes Noord ten voeten uit. Het nieuwe plandeel in Nes Noord is Waterveld. Hier komen in totaal circa 165 woningen. De verkoop van de eerste fase is gestart in het najaar van 2018. Goed nieuws, op dinsdag 5 maart start de verkoop van volgende fase van 43 woningen en 3 bouwkavels in Waterveld!

image alt

Uitnodiging start verkoop fase 2!

Wij nodigen je van harte uit voor de start van de verkoop op 5 maart tussen 18.30 en 20.00 uur in Slot Hotel Schagen, Slotplein 4 in Schagen. Vanaf die avond zijn de prijzen per bouwnummer bekend en kun je uiteraard ook alle verkoopdocumentatie ophalen. Het team van Vlieg Makelaars en VolkerWessels Vastgoed staat voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden en meer te vertellen over wonen in Waterveld.

Zien wij je, onder het genot van een kop koffie of thee, op 5 maart?

Locatie Slothotel

Woningaanbod fase 2

Het aanbod in fase 2 is wederom zeer gedifferentieerd want je kunt kiezen tussen rij- en hoekwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen. Ook zijn er drie bouwkavels beschikbaar voor mensen die er altijd al van gedroomd hebben hun eigen woning te laten bouwen. Veel keus in woningtypen maar ook de keuze in de gewenste uitstraling van de woning is er: onze architecten hebben wederom fantastische woningontwerpen gemaakt.

Wonen in Waterveld is wonen in een prachtige, hoogwaardige woning, omgeven door groen en water!

image alt

Verkoopprijzen

Vanaf 5 maart zijn de prijzen per bouwnummer bekend. Om nu vast na te gaan of wonen in Waterveld iets is voor jou, vind je onderstaand de ‘vanaf prijzen’ per woningtype. Een quick scan door een hypotheek adviseur kan al snel inzicht geven in jouw financiële mogelijkheden.

  • Rij- en hoekwoningen vanaf € 255.000,- v.o.n.
  • 2-onder-1 kapwoningen vanaf € 378.000,- v.o.n.
  • Vrijstaande woningen vanaf € 495.000,- v.o.n.
  • Kavels vanaf € 180.000,- v.o.n.

Interesse in een woning?

Maak dan direct een mijn eigen huis account aan en 'like' je favoriete woningtype. Meer informatie over het nieuwe aanbod vind je op de website of je kunt ook contact opnemen met de makelaar om al je vragen te stellen. 

Contact
Vlieg Makelaars
Handelsstraat 2
tel.: 0224 296 441
e-mail: [email protected]

5 maart in verkoop! Bekijk het woningaanbod
Naar de FAQ's Heb je vragen?