Vogelvlucht fase 1 en 2 Waterveld Schagen

Fase 1 en 2 bijna uitverkocht

29 mei '19

Waterveld is de nieuwste wijk van Nes Noord, een nieuwbouwgebied in Schagen. Op dit moment zijn bijna alle woningen in fase 1 en 2 van Waterveld verkocht. Ben jij nog op zoek naar een nieuwbouwwoning? Je bent nog niet te laat!

image alt

Fase 1 start bouw voor de zomer

In fase 1 van Waterveld is inmiddels 90% van de woningen verkocht en gaat de bouw officieel van start voor de zomer van 2019. De laatste 2 onder 1 kapwoningen zijn op dit moment nog beschikbaar. Wil jij wonen in een nieuwbouwwoning met een woonoppervlakte vanaf circa 156 tot 163 m2? De tuinen van deze 2 onder 1 kapwoningen liggen aan het water, waardoor je zo je hengeltje uit kan gooien. Met de aangebouwde garage heb je voldoende opbergruimte en de zonnepanelen op het dak zorgen voor een duurzaam karakter. Meer informatie?

Bekijk de laatste woningen
image alt

Laatste vrijstaande woningen

In fase 2 zijn nu de laatste vrijstaande woningen te koop. Deze woningen hebben een woonoppervlakte van circa 156 m2 en liggen op ruime kavels, waardoor je hier echt geniet van je tuin. Ook binnen in de woning is het ruim opgezet met een beukmaat van 6,0 meter. Heb je behoefte aan meer? Kijk dan ook eens naar de optiemogelijkheden. Naar verwachting start de bouw in het vierde kwartaal van 2019. Interesse?

Naar de woningen
Andere berichten lezen? Bekijk het nieuws
Direct een afspraak maken? Neem contact op