Fase A2B in verkoop!

4 mei '16

We gaan van start met de verkoop van woningen in fase A2B in het nieuwbouwplan Nes Noord in Schagen. U bent van harte welkom op woensdag 18 mei. Mis het niet!

nieuwbouw schagen nes noord

Fase A2B is een fase met een grote diversiteit aan woningen. Benieuwd naar het aanbod? Kom op 18 mei tussen 18.30 en 20.00 uur naar de start verkoop in hotel Igesz in Schagen. De verkoopmakelaars en medewerkers van Volker Wessels en BPD Ontwikkeling staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook is alle verkoopdocumentatie vanaf die dag beschikbaar. De inschrijving voor de woningen in fase A2B van Nes Noord sluit op vrijdag 27 mei 17.00 uur.

Fase A2B is een fase met een grote diversiteit aan woningen. Benieuwd naar het aanbod? Kom op 18 mei tussen 18.30 en 20.00 uur naar de start verkoop in hotel Igesz in Schagen. De verkoopmakelaars en medewerkers van Volker Wessels en BPD Ontwikkeling staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook is alle verkoopdocumentatie vanaf die dag beschikbaar. De inschrijving voor de woningen in fase A2B van Nes Noord sluit op vrijdag 27 mei 17.00 uur.

Ontdek de wijken van Nes Noord Wijken
Hoe gaat Nes Noord eruit zien? Planning